Ben jij die ervaren monteur die wij zoeken?

Durf jij het aan?

08 juli 2021

Bij machinefabriek De Waal ben je aan het goede adres! Om ons team van specialisten te versterken, zijn wij per direct op zoek naar een hydrauliek servicemonteur die graag onderdeel van een succesvol familiebedrijf wil zijn.

In deze functie werk je in een gemotiveerd team en ben je een zelfstandige professional van onze service afdeling. Het betreft gevarieerd werk en je staat direct met de klant in contact.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit storing zoeken, keuringen, reparaties en inbedrijfstellingen van hydraulische stuurmachines. Hiernaast kan je worden ingezet om aan autokranen en andere hydraulische toepassingen service te verlenen.

Eigen producten

Al deze machines zijn eigen producten van De Waal en worden bij ons geheel ontwikkeld en gebouwd in een moderne fabriek. Hiernaast onderhouden wij de service van andere merken. Met jouw inzet lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere uitbouw van de producten in de markt en word jij het ‘visitekaartje’ van onze organisatie.

Voel jij je aangesproken en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Albert Visser of Marco de Waal via 0183-501811 en je komt alles te weten over de openstaande functie. Ga voor de volledige omschrijving naar onze vacaturepagina! 

Hydrauliekmonteur