VISSERIJ

Visserij

Stoere vissers. Voor dag en dauw op zee. Over alle wateren sturen ze hun viskotter en vertrouwen op de beproefde Stuwa© kwaliteit. Stuur- en roersystemen van De Waal, daar kun je veilig mee thuis komen.

De producten van De Waal worden al sinds de jaren ’80 veelvuldig toegepast in de visserijsector. Een groot aantal viskotters vaart dan ook naar volle tevredenheid rond met de Stuwa roeren en stuurmachines. Waar de contacten eerst via de dealer in Zaltbommel liepen, kan men sinds vijf jaar rechtstreeks bij producent De Waal terecht voor het besturingssysteem van een viskotter, maar ook voor service en onderhoud.

Schroefas blauwpassing voor viskotter klein copy

Compleet

Wie een Stuwa® stuurmachine bij De Waal koopt, kan er vanuit gaan dat alles compleet van A tot Z geleverd wordt. De medewerkers hebben de ervaring en kennis in huis om voor elk project een stuurmachine op maat te bouwen.

De specialist op het gebied van besturings- en manoeuvreertechnologie stelt in bedrijf, geeft nazorg en verleent service. De Waal komt in elke haven: in Nederland, Europa en zelfs wereldwijd.

De stuurmachines bestaan standaard uit een hydraulische tankset, zwaar uitgevoerde roeraandrijving, dubbel hydraulisch leidingwerk, vraaggestuurde hydrauliekpompen, elektrische starterskasten en een modern besturings- en controlepaneel. In de grote machinefabriek te Werkendam is alles op voorraad leverbaar. Innovatie en veel praktische details bezorgen deze producten een onverwoestbare naam in de visserijwereld. Begin jaren '80 stopte fabrikant Seffle (Zweden) met hun stuurmachines. De Waal werd vanaf die tijd direct omarmd als nieuwe 'hofleverancier' van de bekende Stuwa© stuurmachines; in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en in bedrijf gesteld. 

Stuurmachine Visserij klein copy

HEEFT U EEN VRAAG?

WIJ HELPEN GRAAG

Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft een toelichting in.
Vul alstublieft uw e-mailadres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Invalid Input