AFDICHTINGEN

Schroefasafdichtingen

De Waal is ontwikkelaar en producent van de meest toegepaste schroefas afdichting. De Stuwa© schroefasseal. Verkrijgbaar in een binnen- en buitenuitvoering. Gegarandeerd lekvrij. Voor een interessante prijs. 

Ons unieke systeem houdt het buitenwater buiten en het smeermiddel binnen. Een mooie en betaalbare oplossing voor alle soorten schepen. U draagt bij aan een duurzaam milieu en de seals werken bovendien kostenbesparend voor uw eigen portemonnee.

Oplossingsgericht

Al eind jaren '70 begon in Werkendam de ontwikkeling van op maat gemaakte schroefasseals. Nog voordat het milieu een rol van betekenis ging spelen in de scheepvaart, was De Waal al volop bezig met experimenteren- en produceren van schroefasafdchtingen die betaalbaar en uiterst doeltreffend waren.

Uitgekiende maatvoering

Onze grote kracht is dat systemen pasklaar worden gemaakt op iedere bestaande schroefasdiameter. Uniek in de markt! Voor nieuwbouw schepen hanteren we een eigen range aan optimale maatvoeringen. Wij hebben voor alles een oplossing.

Een geheel gesloten schroefassysteem of alleen een enkele afdichting aan de binnen- of buitenzijde? Alles kan. Voor olie, vet- of watersmering. De Stuwa© seal is voor ieder vaartuig toepasbaar.

Montage Stuwa Buitenseal copy

Vanuit overheidswege moeten alle bestaande binnenvaartschepen tegenwoordig verplicht 'schoon' te zijn op schroefasgebied. Een zogenaamde 'nul-lekkage' is de norm. Al onze seals zijn gecertificeerd door Green Award; hèt milieukeurmerk van de scheepvaart. U ontvangt tevens aantrekkelijke voordelen als meerdere delen van uw schip zijn gecertificeerd.

logo stuwa

"Al onze producten worden verkocht onder de merknaam Stuwa. Dit label staat garant voor eersteklas kwaliteit en uitstekende service."

HEEFT U EEN VRAAG?

WIJ HELPEN GRAAG

Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft een toelichting in.
Vul alstublieft uw e-mailadres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Invalid Input