ENGINEERING

Ontwerpen: een kunst!

De Waal ontwerpt, berekent, test en produceert alles 'in eigen huis'. Onze zelfstandige R&D afdeling bestaat uit meerdere hoog geschoolde engineers.

We ontwikkelen onze eigen voortstuwings- en manoeuvreersystemen 'door en door'. Inclusief alle aanpalende producten, zoals schroefasafdichtingen, hydraulische moeren en noem maar op. Met ons 3d tekenpakket zijn we snel in staat om visueel aantrekkelijke beelden te maken. Dit is duidelijk voor onze productiemedewerkers, maar vooral helder en inspirerend voor u als klant.

Ook voor derden

Onze engineers maken tevens ontwerpen en producten voor derden zoals scheepswerven, constructiebureaus en zelfstandigen. Veel partijen hebben De Waal inmiddels ontdekt om hun engineerwerk aan uit te besteden. We doen het graag. We bieden u zelfs de mogelijkheid om delen van uw product direct om te zetten in geneste snijfiles. Onze staal-snijmachine weet er goed raad mee. Alles in één hand. Dat is De Waal.

logo stuwa

"Al onze producten worden verkocht onder de merknaam Stuwa. Dit label staat garant voor eersteklas kwaliteit en uitstekende service."

HEEFT U EEN VRAAG?

WIJ HELPEN GRAAG

Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft een toelichting in.
Vul alstublieft uw e-mailadres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Invalid Input