Engineering

Ontwerpen: een kunst!

De Waal ontwerpt, berekent, test en produceert haar producten in eigen beheer. Onze engineeringsafdeling combineert het informeren en ontzorgen van klanten met voortdurende verbetering van producten en processen.

De Waal maakt gebruik van moderne software voor het berekenen, modelleren en tekenen. Hierdoor zijn onze engineers in staat onze klanten optimaal te voorzien van advies op maat en alle gewenste technische informatie.

Hiernaast bieden de 3D-modellen u de mogelijkheid om onze ontwerpen direct in uw eigen model te integreren. Hierdoor krijgt u snel inzicht en verloopt het maken van beslissingen effici├źnter.

Op maat

De Waal biedt binnen elke productgroep een uitgebreid assortiment standaardoplossingen. Daarnaast werken we samen met onze klanten om semi-aangepaste of volledig op maat gemaakte oplossingen te bieden, die voldoen aan specifieke eisen en wensen.

Met onze ShaftDesigner berekeningssoftware zijn wij in staat om een optimale schroefaslijn te ontwerpen, zodat tijdrovende en kostbare uitlijningsproblemen vermeden kunnen worden.

Het is in dit vroege stadium, met de verschillende trillingsmodules, mogelijk om te berekenen of een bepaalde opstelling schadelijke trillingen kan veroorzaken. Tevens kan een inschatting gemaakt worden van de eventuele wijzigingen die nodig zijn.

Uw engineering uitbesteden?

In overleg is het mogelijk uw engineering aan ons uit te besteden. We gebruiken onze kennis en ervaring graag om u te ontzorgen.

Oog op de toekomst

Onze engineers werken voortdurend aan de verbetering van bewezen Stuwa-technologie. Dit doen zij op basis van feedback en de laatste technische ontwikkelingen. Hiernaast worden bedrijfsprocessen geoptimaliseerd, om onze klanten nu en in de toekomst constant te voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

logo stuwa

"Al onze producten worden verkocht onder de merknaam Stuwa. Dit label staat garant voor eersteklas kwaliteit en uitstekende service."

HEEFT U EEN VRAAG?

WIJ HELPEN GRAAG

Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft een toelichting in.
Vul alstublieft uw e-mailadres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Invalid Input