MARITIEME MOBILITEIT BEVORDEREN

Excelleren op vele terreinen

De Waal langdurig voortzetten. Over vele generaties.

Betrouwbaarheid en goede service

Missie: de beste producent van scheepsbesturingen zijn

De Waal wil, met name binnen de maritieme sector, de mobiliteit bevorderen met de productie, installatie en levering van kwalitatief hoogwaardige producten en een hoog onderhouds- en serviceniveau. Met name op het gebied van voortstuwing en manoeuvreren is het onze missie een kwalitatief goede producent te willen zijn.

Continuïteit en het onderhouden van langdurige zakenrelaties in goede harmonie, staat centraal in alles wat wij doen. Als familiebedrijf, in aanloop naar de vierde generatie, streven wij ernaar om het bedrijf langdurig voort te zetten over generaties heen. Dit geeft rust en houvast voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Ons doel is om het bedrijf op vele terreinen te laten excelleren. We willen klanten langdurig aan ons binden met betrouwbaarheid en goede service. 

Visie

Door onze bestuurlijke governance en stevig ingebedde bedrijfsstructuren trachten we een goed georganiseerde machinefabriek zijn. We stellen de klant steeds als centraal uitgangspunt en bieden houvast in alle economische getijden. We zijn er in hoog- én laagconjunctuur. We zijn er altijd. Als baken aan de horizon. En willen volledig ontzorgen, met alle diensten en activiteiten die in ons vermogen liggen. Zo beogen wij onze zorgvuldig opgebouwde marktpositie en goede reputatie steeds verder uit te breiden.

We stomen op naar ons 100-jarig bestaan. En blijven er op letten dat de kwaliteit die het bedrijf voortbrengt en de manier waarop het bedrijf functioneert, doorlopend verbetert. Dit om u steeds beter van dienst te kunnen zijn in een tijd, waarin techniek en digitalisering steeds meer inelkaar verweven raakt.