VERSPANING

Goed in verspanen

De Waal is goed in verspanen. Het machinaal bewerken van staal en andere metaalsoorten vormt het 'kloppend hart' van ons bedrijf. Zo bewerken we schroefassen tot maar liefst twaalf meter lang maar ook kleine bronzen sealringen. Grote kokers, roerkoningen van hoogwaardig staal en bijvoorbeeld schroefasmoeren.

Alle onderdelen van onze voortstuwing- en manoeuvreerinstallaties bewerken we in eigen huis. De Waal beschikt over een flink aantal 'teach-inn' draaibanken en heeft hiernaast verschillende volledig CNC gestuurde draai-, frees- en kotterbanken. Deze computer gestuurde machines zijn in staat om in snelle doorlooptijden nagenoeg alle bewerkingen uit te voeren op het gebied van zowel draaien, frezen als kotteren.

Know-how

Heel belangrijk in deze is de inzet van onze medewerkers. Velen van hen werken al jarenlang bij ons bedrijf en hebben een schat aan ervaring en know-how op het gebied van verspaning en machinebediening. Door professionele opleidingen, werken met de modernste besturingssystemen en een prettige- en veilige werkomgeving kunnen zij ieder gewenst product machinaal bewerken.

En daar zijn we trots op! We zetten ons machinepark niet alleen in voor onze eigen producten maar voeren ook verspaningswerk uit voor andere opdrachtgevers uit verschillende branches. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de offshore industrie, de waterbouwwereld of landbouwindustrie. Verder kunnen we voor u alle aanvullende las- en constructiewerkzaamheden verzorgen. Voor opdrachtgevers uit alle branches vormt De Waal zo een 'one-stop-shop' concept. 

Ontwerpadvies

Ook in het ontwerpproces kan De Waal een adviserende rol voor u spelen, hetgeen zich laat vertalen in een effici├źnter productieproces. Dit begint al bij advisering van uw ontwerpen. We kunnen u desgewenst ondersteunen met ons 3d tekenpakket. We helpen u bij de inkoop van materiaal tot en met alle verspaningstechnieken en verdere handling van uw product.

Door een goede samenwerking met toeleveranciers wordt just-in-time gewerkt en kunnen soms bepaalde materialen voorbewerkt worden aangeleverd. Deze manier van outsourcing kan in uw totale verspaningstraject tot flinke besparingen leiden.

Verspaning in tekst copy copy

logo stuwa

"Al onze producten worden verkocht onder de merknaam Stuwa. Dit label staat garant voor eersteklas kwaliteit en uitstekende service."

HEEFT U EEN VRAAG?

WIJ HELPEN GRAAG

Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft een toelichting in.
Vul alstublieft uw e-mailadres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Invalid Input