EASYFLOW® ROEREN

Onze meest verfijnde roervorm ooit

Weinig investeren. Veel besparen.

Hoeveel wilt u besparen?

Easyflow® roeren

Brandstofbesparende scheepsroeren! Laat ook uw roersysteem ombouwen tot Easyflow en bespaar direct ruim 10 procent brandstof. Iedere reis weer. Jaar in, jaar uit. Veel schepen gingen u al voor.

Easyflow® van De Waal is het meest duurzame en groene roersysteem dat er bestaat. Al in het najaar van 2013 kwam De Waal als eerste op de markt met deze noviteit. U kunt maar liefst 5 tot 15 procent brandstofbesparing behalen door een simpele ombouw naar ons Easyflow® roersysteem. Met gelijkblijvend manoeuvreergedrag en een stillere woning, of tijdwinst als u de gashendel toch volaan houdt. Soms al gauw 1,5 uur op bepaalde strekken. Dat is pas winst.

Optimale roerdynamica

De Stuwa® Easyflow roeren zijn slanker dan alle andere roertypen en staan verder naar buiten opgesteld. De roeren staan in de nulstand net buiten het snel stromende schroefwater. Dit water stroomt veel sneller langs de binnenkant van het roer dan aan de buitenkant. Dat zorgt voor een flinke overdruk aan de binnenkant, en onderdruk aan de buitenzijde. Het gepatenteerde Easyflow vleugelprofiel zet dit drukverschil om in extra stuwkracht. En doordat de achterzijde van het roerblad vrijwel geen kromme uitloop heeft, wordt de gevormde stuwkracht niet verstoord. Optimale scheepsdynamica!

IntekstEasyflow copy copy

Alles uit uw schip

Samen met u kijken de ingenieurs van De Waal verder naar uw schip. Hoe is het achterschip gevormd? Ontsnapt er stuwwater boven de roeren langs? Kunnen we soms een vlakke trimplaat aanbrengen? Dit en nog veel meer komt 'boven water' als u ons toestaat een vrijblijvende visie te vormen over uw schip. Graag komen we bij u aan boord of halen uw schip gratis omhoog in onze scheepslift, voor een goed advies.

Ombouwen en direct besparen?

Volg ons 1-2-3 stappenplan. Meten. Ombouwen. Besparen. Iedere cliënt die kiest voor 'roerombouw' krijgt van ons een uitgebreide testlijst. Hierop worden allerlei parameters en scheepsgegevens bijgehouden, gedurende een periode. Vervolgens bouwen we uw huidige roersysteem om tot Easyflow®. We hergebruiken veel onderdelen. Binnen één werkweek vaart u weer. Vervolgens vult u opnieuw de testlijst in. Objectief wordt nu duidelijk hoeveel uw besparing werkelijk bedraagt. Veel schippers gingen u al voor. Durft u het aan?

Het Easyflow® roersysteem is natuurlijk ook geschikt om direct toe te passen bij uw nieuwbouw. Inmiddels kiezen diverse makelaars en rederijen hier al voor. Tip; betrek De Waal vroegtijdig bij uw scheepsontwerp. Samen kunnen we het allerbeste uit uw casco naar boven halen. 

Hoeveel wilt u besparen?

Als het aan De Waal ligt veel! Onafhankelijke testen van het Marin en TU Delft onderschrijven het. Ons gepatenteerde roerprofiel, gecombineerd met een uitgekiende roeropstelling, komt het meest gunstige uit alle testen.

Voordelen

  • Optimaal rendement uit uw schip
  • Weinig investeren, veel besparen
  • Voor nieuwbouw en ombouw
  • Uitstekend geconserveerd
  • Robuust uitgevoerde lagering
  • Langdurig onderhoudsvrij
  • Voorzien van unieke krimpring
  • Leverbaar onder iedere gewenste klasse

HEEFT U EEN VRAAG?

WIJ HELPEN GRAAG

Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft een toelichting in.
Vul alstublieft uw e-mailadres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Invalid Input