ERKEND LEERBEDRIJF

De Waal maakt vakmannen en -vrouwen

Wij investeren graag in jouw toekomst.

 

Vakmanschap is de sleutel tot succes

Erkend Leerbedrijf

De Waal is erkend als officieel leerbedrijf. De overheidinstantie 'Kenteq' beoordeelt ons bedrijf regelmatig en heeft ons al vele jaren toegevoegd aan hun lijst van erkende leerbedrijven. Daar zijn we best trots op.

Leren kan in elk bedrijf, maar niet alle bedrijven worden zomaar als 'erkend' gekwalificeerd. Daar moet je wel wat voor in huis hebben.

Snuffelstages

We bieden bijvoorbeeld vmbo leerlingen snuffelstages aan. Na hun diploma kunnen zij instromen in ons BBL leerwerktraject. Mbo leerlingen kunnen langdurige stageopdrachten bij ons verrichten op basis van de BBL beroepspraktijkvorming. En tot slot hebben we opleidingsprogramma's voor onze eigen junior medewerkers, in alle vakrichtingen. We maken van jou een echte vakman! Incidenteel hebben we ook ruimte voor hbo afstudeeropdrachten.

Praktijkopleider

Iedere stagiar krijgt een eigen praktijkopleider toegewezen die hem of haar ondersteunt met het werk en de schoolopdrachten. Tussen de school en het bedrijf staat onze praktijkcoördinator. Hij deelt de stageplaatsen in en verzorgt het contact met de leraren en schoolbegeleiders. De kwaliteit van het opleiden vergt voortdurend onze aandacht, zowel in het belang van de leerling als van ons bedrijf zijn wij hier ons terdege van bewust.

Ook stage lopen?

Graag zijn we bereid om te investeren in jou en je te onderwijzen hoe mooi techniek kan zijn. Regelmatig hebben we stageplaatsen beschikbaar. Maar ook hier geldt 'vol is vol'. Bel ons gerust vroegtijdig voor meer informatie en vraag naar onze coördinator; de heer C. Verheij. En wie weet loop jij straks ook je stage bij De Waal. Dat is alvast een mooi begin van je carrière!