BINNENVAARTMARKT

Binnenvaart

De binnenvaart; van hieruit is De Waal onstaan. Werd er in de jaren '30 en '40 nog volop gewerkt aan de motorisatie van zeilvrachtschepen, tegenwoordig is dat wel anders. De binnenvaart is gegroeid van spitsen en kempenaars naar grote Rijnschepen van maar liefst 110, 135 meter en langer.

Binnenvaart 5

De Waal is meegegroeid met kades, machinepark en hallen. Tegenwoordig liggen de kades regelmatig vol met vier, vijf of meer binnenvaartschepen tegelijk. Het zijn andere tijden en De Waal omarmt de toekomst. Voortdurende innovatie en een hoog investeringsniveau stellen ons in staat om in te springen op de groeiende vraag naar duurzame en energiezuinige oplossingen.

Schroefasdichting

Neem bijvoorbeeld onze schroefasafdichting die is ontwikkeld in de jaren '80. Inmiddels zijn er duizenden geleverd en sinds 2015 is het zelfs verplicht voor alle schepen. Dat is vooruitlopen. Vooruitzien naar telkens nieuwe oplossingen en verbeteringen. Zo hebben we al in 2014 ons nieuwste roerprofiel geintroduceerd: Easyflow. Gebruik van deze innovatieve roeren scheelt maar liefst 10 procent of meer aan brandstofverbruik. Dat is duurzaam bezig zijn. De binnenvaart ligt ons aan het hart.

Binnenvaart 9

 

HEEFT U EEN VRAAG?

WIJ HELPEN GRAAG

Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft een toelichting in.
Vul alstublieft uw e-mailadres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Invalid Input