ONZE SCHROEFASSEN

De Waal schroefassen

De Waal is van huis uit specialist in engineering, productie, montage én service van schroefasinstallaties. Aandrijving en voorstuwing van schepen vormde al vanaf de start in 1938, de 'core business' van ons bedrijf.

In de loop der jaren heben we enorm veel ervaring opgedaan. Inmiddels beschikken we over buitengewoon veel know-how met betrekking tot dit wezenlijke onderdeel van uw schip.

montage schroefassysteem copy

Aanverwante producten

De Waal heeft een omvangrijk pakket aan aanverwante producten. Van schroefaskokers en lagering, tot seals en hydraulische moeren. We leveren onze installaties immers graag compleet af! De meeste klanten kiezen voor een complete schroefasinstallatie. Maar wist u dat we ook losse onderdelen voor u kunnen produceren?

De zekerheid die u zoekt

Schroefasinstallaties van De Waal bieden de zekerheid die u zoekt. Altijd soepel draaien en extreem lange standtijden. Zeker in de 24-uurs continue vaart moet je blindelings kunnen vertrouwen op een voortstuwingsinstallatie.

logo stuwa

"Al onze producten worden verkocht onder de merknaam Stuwa. Dit label staat garant voor eersteklas kwaliteit en uitstekende service."

HEEFT U EEN VRAAG?

WIJ HELPEN GRAAG

Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft een toelichting in.
Vul alstublieft uw e-mailadres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Invalid Input