HET STUWA® DYNAMIC ROERSYSTEEM

Ons meestgebouwde roerprofiel

Comfort aan boord neemt toe.

 

Comfort aan boord neemt toe

Stuwa® Dynamic roersysteem

Sinds begin jaren '90 heeft de binnenvaart massaal gekozen voor ons dynamic roersysteem. Goed manoeuvreren - zelfs in het gebergte -, op de plaats rondgaan enn een gunstig brandstofrendement; dat zijn de feiten van ons meest gebouwde roerprofiel ooit.

Het Stuwa® dynamic roersysteem bestaat altijd uit twee roeren per schroef. Beide dynamisch gevormde roeren hebben een a-symmetrisch stromingsprofiel. De binnenzijde van de roeren is glad en strak. De buitenzijde heeft een uitgekiende (halve) visstaart profilering. Hierdoor wordt het water een aantal graden extra afgebogen ten opzichte van de roeruitslag.

Door deze roeren te combineren met een stuurmachine met ongelijke roerhoeken, krijgt het manoeuvreer-effect een extra boost. Het resultaat is verbluffend. Beide roeren zijn voorzien van brede, gewelfde boven- en onderplaten, die het water goed vasthouden en de stuwkracht verhogen. Door de 'knik' in de platen worden trillingen tot een minimum gereduceerd. Het comfort aan boord neemt toe.

roeren 06 copy

Onderhoudsvrij

Naast de genoemde eigenschappen zijn Dynamicroeren ook nog eens onderhoudsvriendelijk door de robuuste opbouw en uitstekende lagering. De standaard uitgevoerde krimpringconstructie voorkomt scheurvorming op de gevoeligste plaats. Af-fabriek worden alle roeren lucht-en waterdicht afgeperst en voorzien van een sterke coating.

Voordelen

  • Uitermate geschikt voor de binnenvaart 
  • Goed sturen, weinig weerstand
  • Voorzien van unieke krimpring
  • Robuust uitgevoerde lagering
  • Langdurig onderhoudsvrij 
  • Uitstekende geconserveerd
  • Leverbaar onder iedere klasse 

HEEFT U EEN VRAAG?

WIJ HELPEN GRAAG

Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft een toelichting in.
Vul alstublieft uw e-mailadres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Invalid Input