STUWA® VISSTAARTROER

Laat de natuur voor u werken!

De juiste keuze.

Goede mix van pluspunten, onderhoudsvrij

Stuwa® Visstaartroer

Met de natuurlijke vormgeving van een vis in gedachten, zijn de ingenieurs van De Waal erin geslaagd een uitgekiend roerprofiel te tekenen. Het visstaartprofiel biedt verbeterde manoeuvreer eigenschappen bij relatief weinig weerstand. Kortom; een goede mix van pluspunten en bovendien onderhoudsvrij!

Het Stuwa® visstaartroer hangt recht, in het midden van het schroefwater. Het roer is voorzien van brede gewelfde boven- en onderplaten die het water vasthouden en hiermee een grotere stuwkracht creëren.

Roerdynamica

Het visstaartdesign heeft aan de achterzijde een gestroomlijnde, gespiegelde uitloop. Hierdoor wordt het water een aantal graden extra afgebogen ten opzichte van de roeruitslag. Kleine koerscorrecties zorgen zo voor extra stuureffect. De visvormige stroomlijn levert nauwelijks weerstand op bij rechtuit varen.

roeren de waal IHC Krimpen kleiner copy

In samenspraak met onze ingenieurs kunnen wij de staartvorm aanpassen aan uw specifieke wensen. Vrij flauw of juist scherp getekend, ontstaat zo het meest rendabele roer voor uw persoonlijke situatie.

Onderhoudsvrij

Het Stuwa® visstaartroer heeft geen bewegende delen. De roerkoninglagering is robuust uitgevoerd van hoge kwaliteit gietijzer. Hierdoor is het een onderhoudsvrij roersysteem en een juiste keuze in veel situaties.

Voordelen

  • Bijzonder stuureffect
  • Weinig weerstand
  • Langdurig onderhoudsvrij
  • Uitstekend geconserveerd
  • Robuust uitgevoerde lagering
  • Voorzien van unieke krimpring
  • Leverbaar onder iedere klasse 

HEEFT U EEN VRAAG?

WIJ HELPEN GRAAG

Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft een toelichting in.
Vul alstublieft uw e-mailadres in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Invalid Input