Machinefabriek De Waal in the picture

Holland Fisheries Event: een mooi podium voor netwerken en zakendoen

21 oktober 2022

Machinefabriek De Waal was het weekend van 7 en 8 oktober te vinden op het Holland Fisheries Event in Urk. Een paar mooie dagen, waar we veel klanten, relaties en liefhebbers van de visserijsector hebben gesproken.

Na een onderbreking van vier jaar bood het Holland Fisheries Event, dat dit jaar in het teken stond van innovatie, een mooi podium voor netwerken en zakendoen.

In de visserij worden de producten van De Waal al sinds de jaren ’80 veelvuldig toegepast. Wij produceren en engineeren alle Stuwa roeren en stuurmachines, voorheen via Promac geleverd.

Advertentie Visserijnieuws

Service en onderhoud

We doen veel nieuwbouw maar ook voor bestaande schepen bieden we een passende oplossing. Naast aanschaf kunnen klanten ook voor service en onderhoud rechtstreeks bij ons terecht.

Het Holland Fisheries Event was weer een mooie gelegenheid om onze producten en diensten ‘in the picture’ te zetten. In dit geval ook letterlijk want zowel Vismagazine als Schuttevaer plaatsten een mooie foto van onze stand. Voorafgaand aan de beurs publiceerden zowel Visserijnieuws en de Scheepvaartkrant al mooie artikelen over De Waal.

Artikel Visserijnieuws

05102022 SCHEEP 39