Bezoek ons op Europort 2021!

U bent van harte welkom op stand 1419!

15 oktober 2021

De Waal toont op Europort 2021, van 2-5 november in Ahoy Rotterdam, haar vertrouwde producten in de stand van Stichting Maritime Equipment (SME). Bezoekers zijn welkom op stand 1419, te vinden in de populaire Hal 1.

Medewerkers vertellen graag meer over onder andere het innovatieve Easyflow roer, een QF Powerpack of een schroefasinstallatie. Ook voor grote zeevaartroeren, met een roeroppervlak van zo’n 20 vierkante meter, kan men bij De Waal terecht. Maak tevens kennis met onze directeur Albert Visser!

Europort in Ahoy Rotterdam is dé beurs voor de internationale maritieme industrie en natuurlijk mag De Waal hier niet ontbreken. Het bedrijf heeft immers naam gemaakt in de binnenvaart en ook in de wereld van offshore, visserij en superjachtbouw is het een bekende en gewaardeerde naam.

Vier keer zo groot

Naast de roeren voor de binnenvaart, maakt De Waal roeren die wel vier keer zo groot zijn, bijvoorbeeld voor de baggerindustrie. Royal IHC is al jarenlang een goede klant. Zo levert De Waal onder andere de roeren, stuurmachine en complete schroefasinstallatie voor twee Easydredge 2700 schepen van IHC. IHC produceert baggerschepen van diverse afmetingen. Voor deze klant maakte De Waal ooit de grootste stuurmachines die de Werkendamse machinefabriek op dat moment kon bouwen. Echter, ook voor de kleinere stuurmachines kunnen klanten bij De Waal terecht. “Wij kunnen de gehele range aan stuurmachines leveren”, aldus Marco de Waal.

Europort DeWaal grote IHC stuurmachine copy copy

Kennismaken

Op de stand van De Waal vertellen de medewerkers graag meer over de producten die De Waal produceert. Denk bijvoorbeeld aan een schroefasinstallatie, compleet met seals en de unieke hydraulische schroefasmoer. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met Albert Visser, sinds begin dit jaar directeur van Machinefabriek de Waal.

Europort DeWaal Albert Visser en Marco de Waal copy

SME

De Waal is inmiddels alweer een aantal jaar aangesloten bij de SME-groep (Stichting Maritime Equipment). Hierin zitten allemaal bekende, internationale toeleveranciers op het gebied van binnenvaart, visserij, kust/zeevaart, offshore en superjachten. Marco de Waal: “Net als Werkendam Maritime Industries heeft SME als doel: elkaar versterken en samenwerken. Omdat SME ook landelijk en internationaal actief is, was dit een goede reden om ons ook bij deze groep aan te sluiten”. De grote eilandstand in de populaire Hal 1 is in overleg met de leden samengesteld. De Waal: “Europort is een mooie gelegenheid om onze producten te tonen en tevens nieuwe relaties aan te gaan”.

Wij ontmoeten u graag bij stand nummer 1419!