Draaiers, allround monteurs en hydrauliek-/servicemonteurs opgelet!

De Waal biedt veel mogelijkheden - Willem de Jong, service monteur

28 februari 2023

Machinefabriek De Waal, een van de oudste bedrijven in de Werkendamse havens, groeit continu door en heeft veel schepen om service aan te verlenen. De machinefabriek zet hier graag nieuwe collega’s voor in. De machinefabriek is op zoek naar draaiers/verspaners, allround monteurs en hydrauliek-/servicemonteurs.

Service en onderhoud staan bij De Waal hoog in het vaandel, en met nieuwe collega’s kunnen wij nog beter aan de wensen van de klant voldoen.

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om een stuurmachine op maat te bouwen; binnenvaart, hopperdredgers, shortsea-coasters, superjachten, visserijkotters en vele andere typen schepen varen rond met een Stuwa stuurmachine. De Waal levert van A tot Z; van de inbedrijfstelling, nazorg tot aan het verlenen van wereldwijde service. De servicemonteurs komen in iedere haven in Nederland, Europa of wereldwijd: waar de stuurmachine ook draait.

Afwisselend

Werken bij De Waal is afwisselend, weet ook service monteur Willem de Jong. “Het is een gezond en gezellig bedrijf waar iedereen iets voor elkaar over heeft. We proberen elkaar te helpen met de verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf. Het is leuk dat je hierdoor zo nu en dan kunt switchen, zeker als allround monteur. De Waal biedt veel mogelijkheden; van draaien in de draaierij of werkzaamheden in het dok tot werken in de hydrauliek of als tekenaar.” Bekijk hier de promotiefilm die Willem maakte voor De Waal. 

Willem de Jong klein

Easyflow roersysteem

Nieuwe medewerkers maken onder andere kennis met de productie en inbouw van het populaire Easyflow roersysteem. Iets waar in de binnenvaart nog steeds veel vraag naar is, zowel voor nieuwbouw als ombouw. De Waal is ook gespecialiseerd in schroefasinstallaties. Ze worden compleet met afdichtingen, schroefasrem en unieke hydraulische moer geleverd.

De moderne en uitgebreide machinefabriek heeft onze huidige techniek-leerlingen en toekomstige medewerkers veel bieden. In de bedrijfshallen met prachtige cnc-machines, valt immers van alles te leren.

Werken bij De Waal

Wij zijn blijvend op zoek naar nieuwe collega’s om het team te versterken. Nieuwsgierig geworden? Hou de vacaturepagina van De Waal goed in de gaten of neem contact op met Marco de Waal: m.dewaal@dewaalbv.nl, directeur Albert Visser: a.visser@dewaalbv.nl of direct met onze werkplaatschef Jeroen van Tilborg: j.vantilborg@dewaalbv.nl. Je bent van harte welkom!

Lees ook onderstaand artikel in de special Carrière van de Scheepvaartkrant. 

SK pagina