Bedankt voor uw bezoek!

Zien we u weer op 23, 24 of 25 mei 2023?

23 mei 2022

De drie beursdagen van Maritime Industry in Gorinchem zijn weer voorbij gevlogen. De Waal was als vanouds te vinden in een fraaie stand in de straat van WMI, waar medewerkers weer veel enthousiaste bezoekers te woord stonden.

De Waal toonde onder andere het blijvend succesvolle Easyflow® roersysteem, een QF powerpack en een volledig opengewerkte schroefasinstallatie. Vakkundige medewerkers stonden de bezoekers te woord voor uitleg over de producten. Een grote banner toonde deze keer ook de beschikbare vacatures.

Een banner toonde deze keer de beschikbare vacatures.

De toekomst van de binnenvaart stond centraal tijdens Maritime Industry 2022. Ook De Waal is hier altijd mee bezig. Het bedrijf innoveert en ontwikkelt continu en speelt daarmee in op de toekomst van de sector. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol.

Een mooi voorbeeld is het Easyflow roersysteem, waar in de binnenvaart veel vraag naar is, zowel voor nieuwbouw als ombouw. Meer dan honderd bestaande schepen zijn intussen met succes omgebouwd en praktisch alle nieuwbouwschepen worden direct voorzien van Easyflow.

Schroefasinstallaties

De medewerkers op de stand gaven bezoekers graag meer uitleg over de Stuwa- schroefasinstallatie, compleet met De Waal seals en de unieke hydraulische schroefasmoer.

De schroefasinstallaties worden compleet met afdichtingen, schroefasrem en unieke hydraulische moer geleverd. De machinefabriek heeft een eigen gesloten afdichtingssysteem met binnen- en buitenseals. Ze zijn kostenbesparend en dragen bij aan een duurzaam milieu omdat ze gegarandeerd lekvrij zijn.

QF Powerpack

De frequentiegeregelde Stuwa® QF stuurmachine wordt momenteel veel toegepast in de superjachtbouw maar kan ook worden toegepast op binnenvaartschepen. Bij de unieke stuurmachine wordt de frequentie van de stroom geregeld, waardoor de motor die de hydrauliekpomp aandrijft in toerental gereguleerd wordt. Door de elektra te regelen, is het proportionele ventielsysteem overbodig. In de eigen professionele proefstand waarover De Waal beschikt, worden alle stuurmachinesets die de fabriek verlaten uitgebreid getest en van tevoren ingeregeld.

Seijbel Photography 1245 1 copy

Volgend jaar is de beurs op 23, 24 en 25 mei 2023. Ook dan is De Waal weer van de partij!