Bezoek ons op Maritime Industry 2022

Bezoek ons op stand H103.8 in de straat van Werkendam Maritime Industries

03 mei 2022

Nu Maritime Industry op 17, 18 en 19 mei na twee jaar weer de deuren opent, is ook De Waal als vanouds weer van de partij. Zoals bezoekers gewend zijn, is de fraaie stand van de Werkendamse machinefabriek te vinden in de straat van Werkendam Maritime Industries. 

De Waal toont onder andere het blijvend succesvolle Easyflow® roersysteem, een QF powerpack en een volledig opengewerkte schroefasinstallatie. Vakkundige medewerkers staan de bezoekers graag te woord voor uitleg over de producten.

De toekomst van de binnenvaart staat centraal tijdens Maritime Industry 2022. Ook De Waal is hier altijd mee bezig. Het bedrijf innoveert en ontwikkelt continu en speelt daarmee in op de toekomst van de sector. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol.

Easyflow

Een mooi voorbeeld is het Easyflow roersysteem, waar in de binnenvaart veel vraag naar is, zowel voor nieuwbouw als ombouw. Meer dan 100 bestaande schepen zijn intussen met succes omgebouwd en praktisch alle nieuwbouwschepen worden direct voorzien van Easyflow.

De medewerkers op de stand geven bezoekers graag meer uitleg over dit populaire roersysteem, maar ook over bijvoorbeeld de Stuwa- schroefasinstallatie, compleet met De Waal seals en de unieke hydraulische schroefasmoer.

DEWA Scheepvaart260x376 met QR Insta

Leerbedrijf

Dat De Waal altijd nadenkt over de toekomst blijkt ook wel uit het feit dat er niet alleen maar wordt geïnvesteerd in producten. De Waal weet dat er een structureel tekort is aan technisch personeel en wil graag een bijdrage leveren aan dit probleem. Niet voor niets is De Waal ook leerbedrijf.

In de moderne en uitgebreide machinefabriek met prachtige cnc-machines, valt immers van alles te leren. De Waal begeleidt studenten die worden opgeleid tot allround cnc-verspaner op het gebied van draaien, frezen en kotteren. De machinefabriek maakt van iedere leerling een allround vakman, waar in de toekomst een mooie boterham mee te verdienen is.

Meer weten over al onze producten?

Kom gerust langs tijdens Maritime Industry. De vakkundige medewerkers van De Waal staan je graag te woord!