Wij zijn op zoek naar jou!

Durf jij het aan?

01 juli 2019

Nieuwe vacatures: wil jij ook werken in de scheepsbouw?

Bij machinefabriek De Waal ben je aan het goede adres. Om ons team van specialisten te versterken, zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega's voor een van onderstaande functies.

Maritiem service engineer

In de functie van Maritiem Service Engineer werk je zelfstandig of met een collega aan werktuigbouwkundige systemen die de voortstuwing en het manoeuvreren van een schip mogelijk maken. Je werkzaamheden zijn divers; van het verhelpen van storingen, het onderhouden en keuren van installaties en alle daaruit voortkomende ombouwwerkzaamheden, tot aan het eventueel uitlijnen en installeren van schroefas en scheepsroeren.

Ook het controleren en aanleggen van hydraulische en elektrische systemen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Voor deze functie is relevante werkervaring in de scheepsbouw of reparatie gewenst. Kennis van montage, hydrauliek, scheepsmotoren en elektra is een pré.

Ervaren draaier/verspaner

In de functie van draaier/verspaner werk je in onze moderne machinefabriek en word je onderdeel van een gemotiveerd team van verspaners, die allen tot de maritieme top behoren. Het betreft gevarieerd werk, zowel voor nieuwbouw als reparatieprojecten in de scheepvaart.

Je kunt nauwkeurig werken vanaf tekening en hebt bij voorkeur ervaring met het draaien van lange assen. Kennis van moderne cnc besturingssystemen als Heidenhain en Fagor is een must. Je bent daarnaast flexibel, servicegericht en bereid tot overwerk.

Verspanen

Hoofd inkoper

In deze functie word je hoofd inkoop, van alle voorkomende producten en materialen voor verwerking in onze fabriek; van staalplaten en hydrauliekpompen tot aan facilitaire zaken. Flexibiliteit en snel kunnen schakelen zijn een pré. Het komt dagelijks voor dat er ongepland producten ingekocht moeten worden voor reparatiewerkzaamheden. Dit maakt het werk erg gevarieerd.

Je bent commercieel aangelegd en onderhandelt graag om producten voor de beste prijs in te kopen. Taken als de administratie van materiaalcertificaten, bijhouden van het ERP systeem en inplannen van VGM-keuringen, behoren ook tot de werkzaamheden. Je werkt samen met een collega inkoper. Je hebt een technische achtergrond en bij voorkeur ervaring in de scheepsbouw.

 

Meer weten over bovenstaande vacatures? Ga voor specifieke informatie naar onze vacaturepagina. Ook contactpersonen voor de betreffende functies zijn hier te vinden. Waar wacht je nog op? Bel, mail, schrijf of kom gelijk persoonlijk langs voor een kennismaking.

Sollicitaties kun je richten aan dhr. J.A.M. de Waal of m.dewaal@dewaalbv.nl

Nieuwe advertentie copy