26 augustus 2016

Easyflow roersysteem genomineerd

Het brandstofbesparende Easyflow roersysteem van De Waal is genomineerd door de jury van NMT voor de Maritime Innovation Award.

Het Werkendamse bebedijf behoort momenteel tot de laatste vier bedrijven die in aanmerking kunnen komen voor deze prestigeuze award. Eind oktober wordt de prijswinnaar bekend gemaakt tijdens het NMT Maritime Awards Gala in Hilversum. Bekijk hier alle inzendingen.

foto 3 bij Award

Easyflow roersysteem

Easyflow is een gepatenteerd systeem van De Waal uit Werkendam welke onder het Stuwa label op de markt wordt gebracht. Inmiddels varen al bijna 75 schepen met dit innovatie roersysteem. Veel scheepseigenaren kiezen voor een ombouw van hun huidige roersysteem en behalen hierna verbluffende resultaten qua brandstofverbruik, snelheid en geluid.

De Waal heeft ervaring met de ombouw van alle bestaande roermerken en weet inmiddels precies welk type schepen en roeren de beste resultaten geven na ombouw. Het is de praktijk en de persoonlijke ervaring van de vele schippers die het gunstige rendement onderschrijven. Meer dan de helft van alle momentele nieuwbouwschepen wordt reeds uitgerust met Easyflow.

foto 1 bij Award

foto 2 bij Award

Scheepvaartkrant positief over Easyflow nominatie

In navolging op de nominatie voor de NMT-Award, is in de Scheepvaartkrant van deze week, bijgaand bericht op pagina 3 verschenen:
Lees hier de volledige pagina. Easyflow_in_Scheepvaartkrant.pdf

Easyflow in Scheepvaartkrant