Vacature alert: wij zoeken een Technisch Inkoper!

Wij horen graag van je

12 juni 2023

Op zoek naar een afwisselende baan met veel uitdaging en verantwoordelijkheid? Word Technisch Inkoper bij De Waal!

Laat je anker zakken in de wereld van de scheepsbouw en word onderdeel van de productie van onze mooie manoeuvreer- en voortstuwingssystemen. Met jouw technisch én commercieel inzicht, vlotte babbel en scherpte word je de drijvende kracht achter al onze bestellingen, inkopen en nog veel meer.

Wat ga je doen?

Als Technisch Inkoper heb jij de regie over al onze bestellingen. Je weet of leert alles over de producten die we maken en verkopen. Je vertaalt werktuigbouwkundige tekeningen naar te bestellen inkoop-onderdelen. Daarnaast ondersteun je collega’s op de werkvloer met het ‘ad-hoc’ bestellen van benodigdheden voor reparaties. Je stelt tevens raamcontracten op met belangrijke toeleveranciers en draagt zorg voor de (nette) registratie van orders en artikelen in ons computersysteem. De functie wordt aangevuld met diverse randzaken, waarover we graag meer vertellen in een persoonlijk gesprek.

Interesse? Neem contact op met Albert Visser of Marco de Waal via 0183 501811 of info@dewaalbv.nl. We horen graag van je!

Meer weten? Ga snel naar de vacaturepagina op deze website.