22 mei 2018

Bezoek ons op Maritime Industry!

Komt u ook een bezoek brengen aan onze stand op 29, 30 of 31 mei? De Waal toont weer al haar specialismes tijdens Maritime Industry.

Op de doorloopstand in de Werkendam Maritime Industries straat, K. 101, tonen we onder andere het succesvolle Easyflow® roersysteem, een QF powerpack en een volledig opengewerkte schroefasinstallatie.

Vakkundig

Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag meer over de nieuwste technieken op het gebied van robotisering, waarmee De Waal experimenteert. Dit brengt het bedrijf een stap dichterbij het volautomatisch lassen van complete roeren.

Easyflow

De ervaringen met het succesvolle en duurzame Easyflow® roersysteem blijven positief. Vakkundige medewerkers vertellen u op de stand graag meer over de vele voordelen van dit systeem. Naast brandstofbesparing is het systeem gecertificeerd en aanbevolen door Green Award, de meeste schepen gaan sneller lopen, het is stiller in de woning en daarnaast reageert het schip na ombouw beter op kleine koerscorrecties.

Schroefasinstallatie

Andere succesvolle en innovatieve producten van De Waal zijn het QF powerpack en de schroefasinstallatie, compleet met Stuwa seals en de unieke hydraulische schroefasmoer. De Waal is nog steeds de enige fabrikant die deze hydraulische schroefasmoer standaard meelevert bij alle schroefasinstallaties. De unieke moer is ook los te koop. Meer weten? U bent van harte welkom op onze stand!

QF Powerpack copy

Houd ook de specials van de diverse maritieme vakbladen in de gaten, met mooie artikelen over onze producten, hieronder alvast enkele links naar gepubliceerde artikelen. Tot ziens op de beurs!

Lees het artikel in het nieuwste e-magazine van GroenErvaren

Artikel SK copy


Artikel Stroming copy
MI ADV SK copy copy