“Ik ben bang dat ik niet geloofwaardig ben als ik zeg wat mijn rendement is''. - Schipper Wierdsma ms Nivoma

28 september 2017

Schippers delen positieve ervaringen in Scheepvaartkrant

In de beursspecial 'Shipping Technics & Logistics' van de Scheepvaartkrant komen vijf schippers aan het woord die allen zeer tevreden zijn over de innovatieve Easyflow roeren van De Waal. “Er zit weer snelheid in het schip”, zegt bijvoorbeeld de schipper van het kvb Vrido. 

De schippers  van het kvb Vrido, het kvb Wilhelmina, ms Nivoma, ms Tortuga en het ms Samary hebben allen één ding gemeen: ze hebben zeer goede ervaringen met het Easyflow® roersysteem van De Waal. Het zijn meningen van echte klanten, het is niet zo dat De Waal zelf iets 'zomaar' beweert. Kortom; Easyflow werkt dus écht.

Brandstofbesparing

Zo behaalde het ms Nivoma veel meer rendement, bij de Wilhelmina leverde het een brandstofbesparing op van bijna 7 procent, de Tortuga is een stuk sneller gaan lopen en de schipper van de Samary spreekt zelfs over 20 procent aan besparing.

Meer lezen

Meer lezen over deze positieve ervaringen? Bekijk hier het artikel in de beursspecial van de Scheepvaartkrant. Deze Europese vakbeurs vindt plaats op 26 en 27 september in Messe Kalkar in Duitsland.

Beursspecial