JAREN ZORGELOOS VAREN MET COMPLETE SCHROEFASINSTALLATIE

De slijtage is een stuk minder wegens constante smering, er verdwijnt niets. - Cees Verheij

27 februari 2018

De korte inbouwtijd en de lange levensduur maken van de schroefasinstallatie van De Waal, compleet met seals en unieke hydraulische schroefasmoer een gewild en duurzaam product.

“Onlangs sprak ik nog een schipper die al jaren vaart met onze schroefasinstallatie. Hij heeft er in al die tijd nog nooit problemen mee gehad”, aldus Cees Verheij van De Waal in het nieuwste e-magazine van GroenErvaren.

De Waal maakt al jaren naam met haar complete schroefasinstallaties, die standaard worden uitgerust met de Stuwa© schroefasseals. De schroefas komt niet in contact met water waardoor er geen corrosie kan optreden. De Waal heeft een eigen gesloten afdichtingssysteem met binnen- en buitenseals. Ze zijn kostenbesparend en dragen bij aan een duurzaam milieu omdat ze gegarandeerd lekvrij zijn.

Milieueisen

De installatie wordt toegepast op nieuwe maar ook op bestaande schepen. “Zeker nu een gesloten systeem verplicht is vanwege de geldende milieueisen”, aldus Verheij. Alle De Waal seals zijn gecertificeerd door Green Award. Wie gebruik maakt van dergelijke seals, komt in aanmerking voor diverse subsidieregelingen.

Lees het gehele artikel over de complete schroefasinstallatie van De Waal, met onder andere meer informatie over de unieke hydraulische schroefasmoer, in het nieuwste e-magazine van GroenErvaren.

Klik hier om naar het e-magazine te gaan.