De Waal toont complete productlijn op Europort 2019

Wij zien u graag op stand 1422

15 oktober 2019

Op Europort 2019, van 5 tot en met 8 november, tonen wij onze complete productlijn in de stand van Stichting Maritime Equipment (SME). Deze is te vinden in de populaire Hal 1, waar onze medewerkers graag meer vertellen over onder andere het innovatieve Easyflow roer, een QF Powerpack of een schroefasinstallatie.Ook voor grote zeevaartroeren, met een roeroppervlak van zo’n 20 vierkante meter, kun je bij De Waal terecht.

Europort in Ahoy Rotterdam is dé beurs voor de internationale maritieme industrie en natuurlijk mag De Waal hier niet ontbreken. We hebben naam gemaakt in de binnenvaart en ook in de wereld van offshore, visserij en superjachtbouw zijn we een bekende en gewaardeerde naam.

Een van de bekendste producten van De Waal is misschien wel het Easyflow® roersysteem. Een glimmend exemplaar draait rond op de stand. Dit duurzame roersysteem is, naast nieuwbouw, uitermate geschikt voor ombouw. De lijst met schepen die kiezen voor een dergelijke ombouw blijft maar groeien en regelmatig wordt dit gecombineerd met een Stuwa® stuurmachine en de Green Award gecertificeerde schroefasdichtingen.

Europort Website copy

Schroefasinstallatie

Een schaalmodel van een opengewerkte schroefasinstallatie geeft op de stand meer inzicht in de mogelijkheden. De gehele schroefasinstallatie, compleet met seals en de unieke hydraulische schroefasmoer, is een fraai uitziende installatie. De schroefas komt niet in contact met water waardoor er geen corrosie kan optreden.

Meer weten over onze producten? Wij informeren u graag op onze stand, nummer 1422. Tot ziens op Europort!

Stand copy