22 september 2016

De Waal op visserijbeurs Urk

De Waal is als één van de bekendste spelers in manoeuvreersystemen, op 7 en 8 oktober aanwezig op het Holland Fisheries Event in Urk. Op stand D17, vlakbij de hoofdingang, toont De Waal wat men de visserij allemaal te bieden heeft op het gebied van high-performance scheepsroeren en stuurmachines.

Ondanks het feit dat het Werkendamse bedrijf dit jaar voor het eerst aanwezig is, worden de producten van De Waal al sinds de jaren ’80 veelvuldig toegepast in de visserij. Marco de Waal: “Er varen heel wat vissersschepen naar alle tevredenheid rond met onze Stuwa roeren en stuurmachines. Voorheen liepen de contacten in de visserij via een tussenleverancier uit Zaltbommel, maar sinds een jaar kunnen de visserijreders en werven rechtstreeks bij ons als producent terecht”. De Waal levert complete stuurinstallaties, inclusief besturingspaneel met touchscreen. Onder iedere klasse. In de grote machinefabriek te Werkendam is alles op voorraad leverbaar. U bent van harte welkom op onze stand!

Toegangkaartjes zijn gratis verkrijgbaar via www.holland-fisheries.nl/registratie

banner beurs

Openingstijden

De tijden zijn onder voorbehoud. Voor actuele openingstijden ga naar www.holland-fisheries.nl/bezoekers/beursinfo/openingstijden 

Vrijdag 7 oktober 2016
11.00 uur – 21.00 uur

Zaterdag 8 oktober 2016
09.00 uur – 15.00 uur

Waar staan we?

Je kan ons niet missen. We staan op Stand D17. Deze kunt u zien op de plattegrond. En zo gaat die eruit zien:

beursstand

Meer informatie over het Holland Fisheries Event

Voor meer info over reisadvies, parkeren, catering en verblijf gaat u naar  www.holland-fisheries.nl