“Europort is een mooie gelegenheid om onze producten te tonen en nieuwe relaties aan te gaan”. - Marco de Waal

09 oktober 2017

De Waal op Europort in gezamenlijke SME-stand

De Waal toont tijdens Europort 2017 (7 tot en met 10 november) haar vertrouwde producten in de gezamenlijke stand van de Stichting Maritime Equipment (SME) in Hal 1.

Denk hierbij aan het innovatieve Easyflow roer, een QF Powerpack en een schroefasinstallatie. Ook voor grote roeren, met een roeroppervlak van zo’n 20 vierkante meter kan men bij ons terecht.

Europort in Ahoy Rotterdam is dé beurs voor de internationale maritieme industrie. Maar liefst 1100 exposanten uit 40 landen presenteren hier hun innovatieve technologie. Europort heeft een sterke focus op innovatieve technologie en complexe scheepsbouw inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen, workboats en megajachten.

Logisch dat De Waal hier niet mag ontbreken. De Waal heeft  immers naam gemaakt in de binnenvaart en ook in de wereld van offshore, visserij en superjachtbouw is het een bekende en gewaardeerde naam. Het innovatieve Easyflow roer wordt veel toegepast in de binnenvaart, daarnaast maken we roeren die wel vier keer zo groot zijn, bijvoorbeeld voor de baggerindustrie.

Groot powerpack voor zeegaand baggerschip

SME

Een jaar geleden heeft De Waal zich naast Werkendam Maritime Industries (WMI) tevens aangesloten bij de SME groep. Een stichting die landelijk actief is en inmiddels bestaat uit elf deelnemers. Allemaal toeleveranciers op het gebied van binnenvaart, visserij, kust/zeevaart, offshore en megajachten. Marco de Waal: “Net als WMI heeft SME als doel: elkaar versterken.

SME is ook landelijk actief, een goede reden om ons ook bij deze groep aan te sluiten”. De grote eilandstand in de populaire Hal 1 is in overleg met de leden samengesteld. De Waal: “Europort is een mooie gelegenheid om onze producten te tonen en tevens nieuwe relaties aan te gaan”.

Bezoekers zijn van harte welkom op onze stand, nummer 1418. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de producten.

Meer informatie over Europort 2017 is te vinden op www.europort.nl

europort2017 payoff CMYK incl date