De Waal in coronatijd; veiligheid en gezondheid voorop 

Wij verwachten - met enige aanpassingen - nog steeds maximale service te kunnen blijven verlenen - Johan Verlaan

24 maart 2020

In deze onzekere en moeilijke periode, waarin de gehele wereld probeert het hoofd te bieden aan het coronavirus (COVID-19), vindt De Waal het belangrijk klanten en relaties te informeren. Wij willen u er daarbij van verzekeren dat ook De Waal bv er alles aan doet op de verspreiding van dit virus te beperken. Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop.

Bijna dagelijks verscherpt het kabinet de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. De belangrijkste maatregelen zijn: blijf zoveel mogelijk thuis, wie kucht/hoest of verkouden is, mag niet naar buiten en bij koorts moet het volledige huishouden thuisblijven (voor mensen met vitale beroepen geldt een uitzondering). Er mogen niet meer dan drie mensen op bezoek komen en daarbij moet minimaal 1,5 meter afstand gehouden worden.

De Waal houdt het advies van het RIVM continu in de gaten en blijft dit opvolgen. Daarnaast doen wij er alles aan om de sociale en economische impact van de ziekte te beperken. Wij willen onze medewerkers, leveranciers, onderaannemers en klanten, families en vrienden zo goed als mogelijk beschermen.

Veiligheid

Onze werkplaatsen zijn zodanig ingericht dat onze medewerkers op veilige afstand van elkaar kunnen werken. Ook onze kantoormedewerkers werken op veilige afstand van elkaar. Verder hanteren wij een tijdelijk deurbeleid en zijn er nieuwe kantineregels van toepassing. Daarnaast kunnen medewerkers, zo nodig, hun werk vanuit huis uitvoeren. Wij verwachten met deze maatregelen nog steeds de maximale service te kunnen blijven verlenen, zoals men dat van De Waal gewend is.

Ook in deze moeilijke en onzekere tijden, blijft De Waal positief over de toekomst. De Waal hoopt dat u en uw gezin, familie en vrienden veilig en gezond zijn. Als wij iets voor u kunnen betekenen in deze uitdagende periode, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de mail (info@dewaalbv.nl) of telefonisch via 0183501811. Wij hebben er vertrouwen in dat we deze uitdagende tijd met elkaar gaan overwinnen.