Praktijkcijfers bewijzen het: een besparing van gemiddeld 10% is mogelijk. - Marco de Waal

26 april 2017

Brandstof besparen met Easyflow®

Hoeveel denkt u te gaan besparen? Easyflow® kan een besparing tot wel 10% opleveren. Misschien weet u het nog niet? U denkt al aan LNG, of zelfs 100% elektrisch varen, maar heeft u ook al gedacht om uw huidige roersysteem aan te laten passen? Of bij nieuwbouw eerst eens met De Waal te gaan praten? 

Méér dan 70 schepen

Simpele oplossingen die zo dichtbij zijn zien we vaak over het hoofd. Gek is dat. Inmiddels hebben al tientallen schippers positieve ervaringen opgedaan met een ombouw naar het Easyflowr® roersysteem van De Waal. En ook worden al een flink aantal nieuwbouwschepen hier gelijk mee uitgerust. Want na toepassing van Easyflow® in combinatie met de huidige LNG of elektrisch/hybride aandrijfconcepten, verkrijgt u pas écht een optimaal renderend schip. Durft u de uitdaging aan?

Praktijkcijfers bewijzen het: een besparing van gemiddeld 10% is mogelijk. Tegen relatief geringe kosten bouwen wij uw roersysteem om en heeft u de eerste besparing al direct aan boord. We hergebruiken uw bestaande roeren, passen de lengte en het stromingsprofiel aan en plaatsen ze terug op een nieuwe uitgekiende plaats in uw achterschip.

Dit alles zonder afbreuk aan uw manoeuvreergedrag of uw stuurmachine aan te passen. Het gepatenteerde Easyflow® roersysteem zorgt vervolgens voor een bijna ongelooflijk resultaat. Onze ervaring met meer dan 70 schepen zegt genoeg. Bel ons gewoon. We komen langs of halen u gratis omhoog in onze scheepslift voor een inspectie. Dán weet u het zeker. Ga ook besparen, jaar in jaar uit. Dat telt pas door!

brandstof besparen roersysteem

M.b.s. Philipskercke

"Ik kan het iedereen aanraden. Zelf `geloofde' ik er eerst niet in, maar ik moet het de mannen van De Waal toch nageven. Het is ze gelukt. Mijn schip is sneller, stiller en verbruikt veel minder brandstof", vetelt J.M. Faasse van het m.b.s. Philipskercke.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op en vraag naar Matthijs, Cees of Johan. Zij kunnen u eenvoudig vertellen hoe u brandstof kunt besparen. Bel nu 0183 50 18 11.