Van harte welkom op stand H103

23 april 2019

Bezoek ons op Maritime Industry

Specialistisch, innovatief, vooruitstrevend en altijd in ontwikkeling; dat is De Waal. Onze orderboeken zijn ook dit jaar weer goed gevuld. De afmeerkades in de Biesbosch- en Beatrixhaven zijn altijd drukbezet, evenals de scheepsliften. Tijdens de jubileumeditie van Maritime Industry op 7,8 en 9 mei bent u van harte welkom op stand H103 in de vertrouwde WMI-straat. Onze medewerkers staan u graag te woord.

De vakbeurs Maritime Industry bestaat dit jaar vijftien jaar en deze editie belooft bijzonder te worden. Begin 2019 is beurslocatie Evenementenhal Gorinchem begonnen met de verbouwing van de eerste etage tot een volwaardige beursvloer. Hierdoor ontstaat tweeduizend extra vierkante meter aan expositieruimte. Maritime Industry is de eerste beurs die gebruik maakt van deze vernieuwde en uitgebreide beursvloer. Op deze bijzondere maritieme vakbeurs kan een specialist als De Waal natuurlijk niet ontbreken.

Visual MI 2019 copy

Trots

Vol trots bouwde De Waal mee aan de Sendo Liner van Sendo Shipping B.V., het eerste schip dat volledig emissieloos kan varen. De Waal leverde de schroefassen, de Green Award gecertificeerde afdichtingen en weerstandsarme Easyflow roeren. Nog steeds is er veel vraag naar dit innovatieve roersysteem. Zowel voor nieuwbouw als ombouw.

Innoveren

Naast het leveren van vertrouwde producten als complete schroefasinstallaties, stuurmachines zoals het QF Powerpack en de bekende roersystemen, blijft De Waal innoveren. De ontwikkeling van de lasrobot is een mooi voorbeeld van die innovatie. Deze hightech robot wordt gebruikt voor het lassen van diverse roeronderdelen en inmiddels zijn de robot en operator gecertificeerd onder Lloyd’s. De volgende doelstelling is het compleet lassen van roeren voor de binnenvaart en uiteindelijk ook voor superjachten en de zeevaart. De eerste testen om met de hightech robot een klein model van een scheepsroer te lassen, zijn onlangs succesvol verlopen. Stap voor stap wordt zo opgeschaald naar het volledig automatisch lassen van grote 1:1 roeren.

Meer weten over al onze producten, breng een bezoek aan onze stand op 7, 8 en 9 mei. Maritime Industry is te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Logo Maritime Industry 2018 copy