In de visserij is veel vraag naar onze stuurmachines - Matthijs Versluis

17 september 2018

Bezoek ons op het Holland Fisheries Event

De Waal is op 5 en 6 oktober voor de tweede keer te vinden op het Holland Fisheries Event. Dit jaar op een strategische plek in hal D, stand D19. Deze fraaie hoekstand is niet te missen. Kom langs en laat u informeren door dé specialist op het gebied van voorstuwings- en manoeuvreertechnologie.

De afgelopen jaren zijn er weer volop nieuwbouwprojecten in de visserij. Onze producten worden al sinds de jaren ’80 veelvuldig toegepast in deze sector. Een groot aantal vissersboten vaart naar volle tevredenheid rond met de Stuwa roeren en stuurmachines.

Stuurmachines

Volgens Matthijs Versluis is er in de visserij veel vraag naar stuurmachines. De klant kan rechtstreeks bij De Waal terecht voor bijvoorbeeld het besturingssysteem van een visserskotter. We leveren complete manoeuvreersystemen en stuurmachines, inclusief besturingspaneel met touchscreen dashboard. In de grote machinefabriek te Werkendam is alles op voorraad leverbaar.

Stuurmachine in kotter  tussen tekst

Pacific roerconstructie

Op de stand kunnen bezoekers onder andere terecht voor meer informatie over de unieke, en typische De Waal, Pacific roerconstructie. Dit is een deelbare verbindingsmethode om het roerblad en roerkoning aan elkaar te verbinden. Dit wordt vaak vastgelast, maar het kan ook op een demontabele manier. De Waal heeft patent op een unieke verbindingsmethode en typegoedkeuring van alle klassebureaus. Meer weten? Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord op de stand.

Banner 728x90