Bezoek ons op Europort 2023

Onze producten worden na 85 jaar nog steeds met dezelfde liefde en vakmanschap gemaakt - Marco de Waal

03 november 2023

Tijdens Europort 2023, 7 tot en met 10 november in Ahoy Rotterdam, tonen wij onze vertrouwde producten in de stand van Stichting Maritime Equipment (1420). We zijn te vinden in de populaire Hal 1. Van harte welkom.

Het is alweer 85 jaar geleden dat Ko de Waal zijn machinefabriek in Werkendam begon: het was de tijd van de vrachtzeilvaart. Met de zogenoemde zijschroefinstallaties kon er in die tijd ook zonder wind gevaren worden. Inmiddels zijn wij specialist in manoeuvreer- en voortstuwingstechnologie. 

Familiebedrijf

Al generaties lang zijn wij een onafhankelijk familiebedrijf waar de producten nog steeds met dezelfde liefde en vakmanschap gemaakt worden als 85 jaar geleden. Denk aan het innovatieve Easyflow roer, een QF Powerpack of een schroefasinstallatie met alles erop en eraan. Ook voor grote zeevaartroeren met een roeroppervlak van zo'n 20 vierkante meter kun je bij De Waal terecht. 

Europort

Europort in Ahoy Rotterdam is de beurs voor de internationale maritieme industrie en natuurlijk mogen wij hier niet ontbreken. We zijn inmiddels al een paar jaar aangesloten bij de SME-group. Hierin zitten bekende, internationale toeleveranciers op het gebied van binnenvaart, visserij, kust-/zeevaart, offshore en superjachten. 

Samenwerken

Marco de Waal: "Net als WMI heeft SME als doel: elkaar versterken en samenwerken. Europort is een mooie gelegenheid om onze producten te tonen en tevens nieuwe relaties aan te gaan". 

Scheepvaartkrant

Rotterdam Insight

Maritiem Courant