Special Projects

Van staal kunnen we alles maken!

Onze machinale- en staalafdeling houdt wel van een uitdaging. We pakken iedere klus aan. We designen maar bovenal produceren, want daar zijn we goed in. We hebben een groot machinepark. Van een cnc freesmachine tot een mega kotterbank. Voor geen kleintje vervaard dus.

In onze staal- afdeling staan vakkundige- en gecertificeerde lassers voor u klaar. Met alle faciliteiten bovendien. Zware bovenloopkranen in een 15 meter hoge bouwhal. Daar kun je wat mee. 

Wilt u voorbeelden?

Wat dacht u van de bewerking van grote scharnierogen voor een 'splijtbakschip', zie bovenstaande afbeelding. Of een kraanpedestal-constructie. Voor een stevig zwenkwerk. Tot op de honderste millimeter creëren we gevlakte flenzen van maar liefst 2,5 meter diameter, vol met nauwkeurig uitgezette boorgaten. En die flenzen passen exact op elkaar, gegarandeerd. Of neem de constructies voor windmolenparken. Grote ronde masten kunnen dankzij onze machinale bewerkingen worden afgedicht met een soort deksel. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vraag gerust meer informatie. Geen vraag is ons 'te gek'. De Waal pakt alles aan!