Scheepsliften

Uniek in Nederland

Onze scheepsliften staan goed bekend en zijn uniek in Nederland. Binnen 10 minuten bent u droog! Sleep- en duwboten halen we compleet droog. Binnenvaartschepen, passagiersschepen- en coasters tillen we aan voor- of achterzijde op, juist dáár waar gewerkt moet worden. Wel zo efficiënt. U bespaart relatief dure hellingkosten en onze liften zijn tevens een stuk arbeidsvriendelijker dan een regulier stevendok.

Snel droog

De hydraulische scheepsliften zijn bijzonder krachtig en snel. Na het inwerking stellen van de lift, gaan de cilinders gestaag omhoog en tillen de hefvloer, met uw schip erop, aan dikke staaldraden naar boven. Met een paar minuten al, voelt u dat het schip omhoog komt uit het water. Na circa 10 minuten is de hefprocedure voltooid. We laten hierna de aparte werkvloer zakken op de juiste hoogte en rijden als het ware hiermee onder uw schip.

Gemakkelijk werken

Op de separate werkvloer staan onze mannen direct op een prima werkhoogte. Zonder gebruik te hoeven maken van steigers of trappen. Gemakkelijk werken én Arbo verantwoord! Verder hebben we alle gereedschappen direct bij de hand. Zelfs de bovenloopkraan is vanaf hier bedienbaar. Dat is nog eens efficiënt werken. Voor u hebben we een veilige trap-constructie, om gemakkelijk aan boord te komen. Wel zo fijn. De scheepsliften zijn verder voorzien van goede verlichting om eventueel ook 's avonds door te kunnen werken.

Veiligheid voor alles

Beide scheepsliften zijn voorzien van computerbesturing met veel aandacht voor veiligheid. Zo waken diverse sensoren dag en nacht over uw schip. De staaldraden en hydrauliek zijn met een grote veiligheidsfactor geconstrueerd. Zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen. Indien nodig kan de scheepslift zelfstandig alarm slaan met een gsm verbinding naar onze meldkamer. 

 

Een greep uit onze reparatiemogelijkheden:

► schroef wisselen

schroefas verbussen

schroefas vernieuwen

seal reparatie

roerreparatie

roerkoning verbussen

► straalbuis hangen

► tunnel aanpassen

spoiler monteren / demonteren

boegschroef reparatie / inbouw

schades onder de waterlijn

kimkoeling vernieuwen

beunkoeler plaatsen

aanbrengen echolood

aanbrengen roer trimplaat