ONZE ROERSYSTEMEN

Voor uitstekend manoeuvreren

Welkom bij dé roerspecialist van Europa. Al tientallen jaren produceren we onder ons eigen Stuwa© label, scheepsroeren van hoge kwaliteit.

Deze perfect manoeuvrerende roeren worden gekenmerkt door een slank uiterlijk en een uitgekiende, optimale vormgeving. Hierdoor zorgen wij dat uw schip uitstekend bestuurbaar wordt, optimaal manoeuvreert en snel 'loopt'.
De Waal is één van de grootste roer-
producenten van Europa.
We ontwikkelen- en produceren voor ons eigen continent en verkopen wereldwijd. In onze assemblagehal worden met de modernste machines dagelijks diverse roeren gebouwd.

Hoge kwaliteit

De roeren van uw stuurwerk zijn wellicht de meest belangrijke onderdelen in het voorstuwingsproces van uw schip.
De Waal hanteert daarom een uniek kwaliteitssysteem met vaste productie-
procedures. Hierdoor weet u zeker dat ieder roer dat de fabriek verlaat, is voorzien van dezelfde, hoge kwaliteit en degelijkheid.

Onze roeren worden afgezet in alle mogelijke markten. Van superjachten tot offshore en van highspeed werkboten tot binnenvaartschepen.

Bedrijfszekerheid

Bedrijfszekerheid en indien tóch nodig,
is een snelle reparatie essentieel.
Om wat dat betreft niets aan het toeval over te laten heeft u met De Waal één aanspreekpunt voor zowel de fabricage als service. Door de beschikking over twee scheepsliften, een grote machine-
fabriek en veel voorraaddelen, helpen wij u snel weer in de vaart. We beschikken over gespecialiseerde servicemonteurs die overal ter wereld snel inzetbaar zijn.    

{rsform 3}