Vakmensen gezocht!

Durf jij het aan? Bel, mail, app of schrijf ons!

28 februari 2022

Op zoek naar een leuke baan in de scheepvaart? Machinefabriek De Waal is per direct op zoek naar een leerling draaier/verspaner en een servicemonteur hydrauliek om het huidige team vakmensen te versterken. Durf jij het aan?

Wat doet een servicemonteur hydrauliek precies, wat zeg je bijvoorbeeld op een verjaardag over jouw werk? Je bent maritiem servicemonteur, een soort ANWB voor schepen/vaarwegenwacht.

Wanneer een schip een storing heeft of onderhoud nodig heeft, ga jij er naartoe, zoekt de storing, lost het probleem op en zorgt dat de schipper tevreden verder kan varen. De ene keer is dat een visserijschip, de andere keer een zeevaartschip of superjacht.

Je heb nog zeven collega's op de serviceafdeling en jouw specialisme is hydrauliek. Meestal ben je in Nederland aan het werk en af en toe enkele dagen in het buitenland. Één keer per vier weken draai je storingsdienst.

Leerling draaier/verspaner

In de functie van leerling draaier/verspaner leren wij je werken in onze moderne machinefabriek en word je onderdeel van een gemotiveerd team van verspaners, die allen tot de maritieme top behoren. Het is gevarieerd werk, zowel voor nieuwbouw als reparatieprojecten in de scheepvaart.

De Waal 12

Wat vragen wij van jou?

Het verspaningswerk valt in de categorie zwaar/groot draaiwerk dus je kunt of leert werken met grote machines. Als leerling verspaner kun je uiteindelijk nauwkeurig werken vanaf tekening en lange assen draaien. Daarbij leer je alles over moderne CNC-besturingssystemen als Heidenhain en Fagor. Je bent flexibel, servicegericht en bereid tot overwerk.

Je kunt solliciteren als je net van school komt, als je jezelf als vakman of aankomend vakman ziet. Graag leiden we je intern op en maken van jou een echte vakman. Je bent van harte welkom bij De Waal!

Maak kennis met De Waal

Waar wacht je nog op? Bel, mail, schrijf, app of kom direct persoonlijk langs voor een nadere kennismaking. Vraag voor meer informatie over deze functie naar Jeroen van Tilborg.  Ga naar onze vacaturepagina voor meer informatie.

Sollicitaties kun je richten aan dhr. J.A.M. de Waal of via m.dewaal@dewaalbv.nl of aan Jeroen van Tilborg via j.vantilborg@dewaalbv.nl