Nieuwe vacatures: wil jij ook werken in de scheepsbouw?

Durf jij het aan? Bel, mail, app of kom langs voor meer informatie!

18 maart 2021

(deze vacatures zijn inmiddels ingevuld)

Bij machinefabriek De Waal ben je aan het goede adres! Om ons team van specialisten te versterken, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren scheepsmonteur, een ervaren monteur scheepselektro en een ervaren hydrauliek servicemonteur.

Ervaren scheepsmonteur (vacature 1)

In deze functie werk je in een gemotiveerd team van nog echte vakmensen. Het betreft gevarieerd werk en je staat direct met de klant in contact. Je bent (veelal samen) bezig met het inbouwen van schroefassystemen, wisselen van scheepsschroeven, repareren- en inbouwen van roersystemen en alle overige bijbehorende werkzaamheden aan één van onze moderne scheepsliften.

Ook ga je regelmatig alleen of samen op karwei naar andere scheepswerven om in binnen- en eventueel in buitenland onze Stuwa® voortstuwings- en manoeuvreerproducten in te gaan bouwen.

Ervaren monteur scheepselektro (vacature 2)

In deze functie werk je in een gemotiveerd team en ben je een zelfstandige professional van onze service afdeling. Het betreft gevarieerd werk en je staat direct met de klant in contact.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhouden, testen- en repareren van elektrotechnische installaties. Het opsporen en verhelpen van storingen en opstellen van inregel- en meetrapporten. Bij een nieuwbouwproject help je mee met de installatie en de inbedrijfstelling van alles wat met elektrotechniek te maken heeft.

Met jouw ervaring en inzet lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere uitbouw van onze producten, het onderhouden van klantrelaties en adviseer je over totaaloplossingen en de uitvoering van de werkzaamheden. Jij bent het ‘visitekaartje’ van onze organisatie.

Ervaren hydrauliek servicemonteur (vacature 3)

In deze functie werk je in een gemotiveerd team en ben je een zelfstandige professional van onze service afdeling. Het betreft gevarieerd werk en je staat direct met de klant in contact.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit storing zoeken, keuringen, reparaties en inbedrijfstellingen van hydraulische stuurmachines. Hiernaast kan je worden ingezet om aan autokranen en andere hydraulische toepassingen service te verlenen.

Al deze machines zijn eigen producten van De Waal en worden bij ons geheel ontwikkeld en gebouwd in een moderne fabriek. Hiernaast onderhouden wij de service van andere merken. Met jouw ervaring en inzet lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere uitbouw van de producten in de markt en word jij het ‘visitekaartje’ van onze organisatie.