Ben jij onze nieuwe verspaner?

Je bent van harte welkom bij De Waal!

26 oktober 2021

Machinefabriek De Waal is per direct op zoek naar verspaners om het huidige team vakmensen te versterken. Er is plek voor leerling draaier/verspaners maar ook voor mensen met ervaring. Ben jij onze nieuwe verspaner?

In de functie van leerling draaier/verspaner leren wij je werken in onze moderne machinefabriek en word je onderdeel van een gemotiveerd team van verspaners, die allen tot de maritieme top behoren. Het betreft gevarieerd werk, zowel voor nieuwbouw als reparatieprojecten in de scheepvaart.

Als verspaner ben je werkzaam in onze moderne machinefabriek, waar je wordt ingezet om alle soorten verspaningswerkzaamheden uit te voeren op de diverse moderne machines die ons bedrijf rijk is. Je krijgt een eigen draaibank toegewezen. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het draaien van schroefassen, roerkoningen, schroefaskokers, slijtbussen, lagerbussen en al het overige draaiwerk. Maar ook veel en divers reparatie werk komt voor. Kortom; alles wat noodzakelijk is om hoogwaardige producten te complementeren en samen te bouwen tot duurzame schroefas- en roersystemen.

Wat vragen wij van jou?

Het verspaningswerk valt in de categorie zwaar/groot draaiwerk dus je kunt of leert werken met grote machines. Als leerling verspaner kun je uiteindelijk nauwkeurig werken vanaf tekening en lange assen draaien. Daarbij leer je alles over moderne CNC-besturingssystemen als Heidenhain en Fagor. Je bent flexibel, servicegericht en bereid tot overwerk.

Je kunt solliciteren als je net van school komt, als je jezelf als vakman of aankomend vakman ziet. Graag leiden we je intern op en maken van jou een echte vakman. Je bent van harte welkom bij De Waal!

Wat bieden wij?

Een aangename werkomgeving en een leuke werksfeer in de dynamische wereld van de scheepvaart. We bieden een goed salaris en een eindejaarsuitkering. Het werk is afwisselend en biedt veel uitdaging. We geven persoonlijke begeleiding en hebben goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Kortom; een mooie baan in een innovatief, degelijk en solide familiebedrijf!

Waar wacht je nog op? Bel, mail, schrijf, app of kom direct persoonlijk langs voor een nadere kennismaking. Vraag voor meer informatie over deze functie naar Jeroen van Tilborg. De Waal is tevens op zoek naar monteurs. Ga naar onze vacaturepagina voor meer informatie.

Sollicitaties kun je richten aan dhr. J.A.M. de Waal of via m.dewaal@dewaalbv.nl of aan Jeroen van Tilborg via j.vantilborg@dewaalbv.nl

DEWA verspaner 210x148mm