ONZE AFDICHTINGEN

Voortreffelijke seals

De Waal is ontwikkelaar en producent van de meest toegepaste schroefas-
afdichting. De Stuwa© schroefasseal. Verkrijgbaar in een binnen- en buiten-
uitvoering. Gegarandeerd lekvrij. Voor een interessante prijs.

Ons unieke systeem houdt het buiten-
water buiten, en houdt het smeermiddel binnen. Een prachtige- en betaalbare oplossing voor alle soorten schepen. U draagt bij aan een duurzaam milieu en de seals werken bovendien kostenbesparend voor uw eigen portemonnee.

Oplossingsgericht

Al eind jaren '70 begon in Werkendam de ontwikkeling van op maat gemaakte schroefasseals. Nog ver voordat het milieu een rol van betekenis ging spelen in de scheepvaart was De Waal al volop bezig met experimenteren- en produceren van schroefasafdchtingen die betaalbaar- en uiterst doeltreffend waren.

Uitgekiende maatvoering

Onze grote kracht is dat systemen pas-
klaar worden gemaakt op iedere bestaande schroefasdiameter. Uniek in de markt! Voor nieuwbouw schepen hanteren we een eigen range aan optimale maat-
voeringen.

Wij hebben voor alles een oplossing.
Een geheel gesloten schroefassysteem. Of toch alleen een enkele afdichting aan de binnen- of buitenzijde? Voor olie, vet- of watersmering. De Stuwa© seal is voor ieder vaartuig toepasbaar.

Let op

Vanuit overheidswege dienen alle bestaande binnenvaartschepen verplicht 'schoon' te zijn op schroefasgebied. Een zogenaamde 'nul-lekkage' is de norm. Al onze seals zijn bovendien gecertificeerd door Green Award. Hèt milieukeurmerk van de scheepvaart. Bijkomstig ontvangt u aantrekkelijke voordelen als meerdere delen van uw schip zijn gecertificeerd. 

{rsform 3}