De Waal zoekt ervaren scheepsmonteur

De Waal is op zoek naar een ervaren scheepsmonteur. In deze functie werk je in een gemotiveerd team van nog echte vakmensen. Het betreft gevarieerd werk en je staat direct met de klant in contact. Je bent (veelal samen) bezig met het inbouwen van schroefassystemen, wisselen van scheepsschroeven, repareren- en inbouwen van roersystemen en alle overige bijbehorende werkzaamheden aan één van onze moderne scheepsliften. Ook ga je regelmatig alleen of samen op karwei naar andere scheepswerven om daar onze stuwa® voortstuwings- en manoeuvreerproducten in te gaan bouwen.

Wat we van je vragen

Je kunt zelfstandig werken en hebt relevante werkervaring als bankwerker, monteur of ijzerwerker, bij voorkeur in de scheepsbouw of reparatie. Je hebt een service gerichte instelling en beschikt zo mogelijk over kennis of ervaring met schroefas- en roersystemen. Tevens dien je in bezit te zijn van diverse lasdiploma’s en het VCA veiligheidscertificaat.

Werkzaamheden

  • Inbouwen- en uitlijnen van schroefassystemen
  • Wisselen van scheepsschroeven
  • Het plaatsen van- en reparaties aan scheepsroeren
  • Diverse ’onderwater’ werkzaamheden
  • Alle voorkomende las- en constructiewerkzaamheden
  • Algemene bankwerk- en montage werkzaamheden

Wat bieden wij jou

Wij bieden een aangename werkomgeving en leuke werksfeer in de aantrekkelijke scheepvaartwereld. Een goed salaris en eindejaarsuitkering. Afwisselend werk met veel uitdaging. Persoonlijke begeleiding. Goede opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden. Werken bij een innovatief, degelijk en solide familiebedrijf. Kortom waar wacht je nog op! Reageer nu. Bel, mail, schrijf of kom direct persoonlijk langs. Vraag voor meer informatie naar dhr. L. Versluis. Sollicitaties kunt u richten aan dhr. J.A.M. de Waal.

Open sollicitatie

Het staat je natuurlijk altijd vrij om een open sollicitatie te doen. Durf jij het aan? Stuur ons dan gerust een mail of brief, voorzien van je cv en overige gegevens. Motiveer hierin waarom je bij ons wilt werken en naar wat voor soort functie je op zoek bent. En wie weet is er dan misschien voor jou toch ruimte voor de plek die je ambieert!

Open sollicitaties dienen gericht te worden aan de 'afdeling P&O', ter attentie van de heer J.A.M. de Waal.

Contact met De Waal

Biesboschhaven Noord 4
4251 NL Werkendam
The Netherlands
+31 (0)183 501811

Vacature Scheepsmonteur 3