ONZE STUURMACHINES

Alles onder controle!

Onze high-end stuurmachines behoren tot de meest wezenlijke onderdelen van een schip. Uitval is uitgesloten. Veiligheid gaat boven alles. We horen niet voor niets bij de top van Europa.

Stuwa© stuurmachines verschaffen u optimale controle over de besturing van uw schip. Met standaard dubbel uitgevoerde besturing. Met innovatieve techniek verwerkt in de hydrauliek en elektrotechniek. En met een snel inschakelbare noodbediening staan wij garant voor veilig- en zorgeloos sturen. Waar u zich met uw schip ook bevindt. Wat voor lading u ook vervoert. Iedere dag weer. 

Ontwerp en design

Op basis van klantspecifieke eisen wordt een optimale stuurmachine ontworpen, die volledig aan uw wensen voldoet. We hebben ervaring in alle scheepsmarkten. Van megajachten tot viskotters en van highspeed werkboten tot aan binnenvaart en zeegaande hopperzuigers toe.

Kijk snel bij de submenu's voor meer informatie over uw specifieke stuur-
machine toepassing.

Computer gestuurd

Sinds korte tijd heeft De Waal een nieuw besturingspaneel op de markt gebracht: 'Hybrid Touch'. Een digitaal touchscreen in strak design. Helemaal van nu.
Na een intensieve ontwikkelperiode zijn we bijzonder trots op onze nieuwste computerbesturing. Alle informatie overzichtelijk op één touchscreen bij elkaar. Pompen starten, alarmering en nog veel meer. Ontdek het ook!

Persoonlijk advies

Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies over al onze producten en diensten. Vul uw naam en telefoon-nummer in en wij nemen snel contact op!
Vul hier uw naam in.

Vul hier uw telefoonnummer in.

Invalid Input